Welkom fokkers, ruiters, amazones en andere liefhebbers op onze site. Hier vindt u alle informatie over ons bedrijf. Zo kunt u alles over onze dekhengsten lezen en ons aanbod paarden en pony's bekijken. Ook kunnen wij uw paard of pony op professionele wijze keuringsklaar en/of zadelmak maken. We hopen u hiermee van dienst te kunnen zijn, mocht u vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op, wij staan u graag te woord!
Beleefd aanbevelend, fam. Jurrius
 

Nieuws van Stal Nieuwmoed:

Bezoek ons YouTube kanaal voor de nieuwste filmpjes.
Klik op de button hiernaast.

Wegens verbouwing zal onze jaarlijkse hengstenkeuring dit jaar niet plaatsvinden.
Onze excuses hiervoor. Houdt u de website in de gaten voor een eventuele, aangepaste open dag, later in het seizoen.
November 2016

De 5 jarige hengst Citizen Kane EBH, in eigendom van de fam Kok en ter dekking bij stal Nieuwmoed sprong afgelopen weekeind super rond tijdens de GMB jonge paarden competitie in Laag Soeren.
Jonge Travolta merrie loopt naar 4e plaats tijdens jonge dressuurpaarden competitie in Haaksbergen.
Onder Jolijn van Asselt laat deze merrie zeer veel kwaliteit zien, we gaan haar nu verder opleiden
voor de hogere dressuursport.Ook de jonge hengst v. Corrado I pakt de training zeer goed op.

 
De hengstenkeuringen zijn weer achter de rug en het dekseizoen staat voor de deur. Er is het een en ander veranderd in onze hengstenbestand. Er zijn een aantal hengsten voor de sport verkocht en we hebben 3 nieuwe New Forest hengsten mogen toevoegen. Daarnaast hebben we op dit moment een jonge Welshengst die klaargemaakt wordt om binnenkort aan zijn verrichting in Lunteren te beginnen. Het gaat om Turfhorst Landlord, die we samen met JW Sloof van de fam Koele hebben gekocht. (v. Valerio). De 3 nieuw gekeurde New Forest hengsten zijn Kinou des Marronniers (Rambo x Beechwood Comet), Rowan (Rivaldo H x Woodrow Carisbrooke) en Lomansheide’s Don Diego (Reekamp’s Eclips x Marits Mistique).


 


 

Copyright by Stal Nieuwmoed - Created by